Arhitectii si planificatorii de constructii demonstreaza o preferinta tot mai mare pentru optiunile de proiectare inerente in materiale moderne de pardoseli pentru a da cladirii proprii un caracter individual special. Tot ceea ce este necesar este creativitatea planificatorilor si solutii de sistem perfectionate pentru a putea pune in aplicare.
Vorbind despre pardoseli lustruite, pardoseli industriale moderne, cu estetica terrazzo, asfalt turnat sau colorat : pardoselile create de designer reprezinta tendinta actuala in arhitectura moderna. Ele transforma cladiri publice, sali de expozitie, centre comerciale, cladiri industriale, restaurante sau case in structuri arhitecturale unice.
Pardoselile create de designeri sunt creatii unice si necesita o atentie sporita de lucru, planificarea si selectarea meticuloasa a materialelor si a utilajelor tehnologice pentru a crea o podea atractiva.

SCHWAMBORN a stabilit standarde in pardoseli moderne pentru mai mult de 80 de ani, examinand sistematic cerintele clientilor si transformarea acesora in solutii functionale si durabile pentru podele. In special, am dezvoltat solutii de podea pentru designeri care constau in masini si accesorii corespunzatoare, cum ar fi atasamentele de slefuire cu tehnologie de diamant adaptate pentru a indeplini cerintele in cauza. In mod natural, sa ne asiguram, de asemenea, ca praful este redus la nivelurile necesare si furnizarea de diversi agenti care mentin capacitatea de rezistenta a pardoselilor. O echipa de specialisti in pardoseli ofera clientilor nostri suport prin consultare la fata locului in timpul testarii si selecteaza cele mai bune tehnologii posibile si cea mai eficienta masina.