Despre noi

In 1996, in Targu Jiu, s-a infiintat ceea ce ulterior s-a constituit in grupul de firme Exponential. Am fost printre primele firme deschizatoare de drumuri noi pe piata sculelor si utilajelor pentru constructori.

De la inceputul acestui drum, presarat cu denivelari si asperitati, ne-am propus sa fim alaturi de profesionistii din domeniul constructiilor  pentru a le  oferii solutii durabile  pentru probleme tehnice complexe.

Din anul 2008  am facut pasul in afara orasului TG-JIU si, prin EXPONENTIAL Consult SRL, ne-am alaturat unuia dintre producatorii europeni care se numara printre leaderii in domeniul utilajelor pentru scarificarea, grinduirea, polizarea si curatarea pardoselilor din beton, piatra sau lemn: firma Schwamborn GmbH .

Situata in Wangen, la cativa pasi de unii dintre cei mai prestigiosi producatori de tehnica din Germania – BOSCH, STIHL sau KARCHER fiind doar cateva nume, bazandu-se pe inovatii tehnice de inalt profesionalism, SCHWAMBORN produce si livreaza in intreaga lume masini de frezare beton, masini multidisc de polizat, grinduit si slefuit beton si piatra (marmura, granit, terrazzo), masini monodisc pentru slefuit parchet, masini pentru curatat pardoseli.

EXPONENTIAL Consult SRL In calitate de reprezentant unic in Romania al firmei Schwamborn, ofera consultanta tehnica, demonstratii si asistenta la alegerea utilajelor precum si service, produselor firmei germane.

Comercializam de asemenea,  consumabile pentru toate masinile si tipurile de operatii necesare in industria realizarii pardoselilor de beton, piatra sau lemn, in tehnologiile de corectare si renovare a suprafetelor vechi acoperite cu marmura, mozaic sau parchet, dar si industria echipamentelor de curatenie.

Cutitele de frezare sau accesoriile diamantate, fie pastile diamantate metalice sau pastile diamantate pe suport de rasini epoxidice oferite de Schwamborn, au calitate ridicata datorita continutului mare de diamante si ca urmare o durata mare de viata.

In acesti ani am participat alaturi sau in calitate de reprezentant al firmei Schwamborn la diverse mainifestari dintre care BAUMA Munchen 2013 si 2016 sau Construct Expo sunt cele mai prestigioase.