Cercetarile companiei noastre au fost facute pentru a oferi o soluție perfectă pentru aproape toate activitatiile de pregătire și întreținere a pardoselilor. Acestea sunt concepte specifice, cum ar fi măcinarea și lustruirea pardoselilor din beton pana la un finisaj de cristal, îndepărtarea straturilor epoxidice cu diamante speciale concepute și scule de frezat.

Soluții suplimentare pentru a face produsele noastre mai rapide, fiabile și economice sunt:

1) DOC – Drive Overload Clutch

Protejează unitatea împotriva sarcinilor de șoc la pornirea sau condusul peste obstacole și extinde durata de viață a produselor noastre

2) ETX – Easy Tool Exchange

Timpul inseamna bani, pentru acest motiv, sistemul nostru permite un schimb de accesorii rapid și ușor.

3) DIF – Diamond Floating Device

Nimic nu este mai rău decât suprafețele inegale.

DIF – este un sistem care asigură rezultate uniforme de polizat și reduce vibrația mașinii în același timp rezultatul fiind obtinerea unui finisaj perfect.

4) MOP – Motor Overload Protection

Sistem care opreste utilajul la suprasarcina.

Prin acest sistem producatorul a imbunatatit siguranta electrica și, prin urmare, masinile noastre devin mai fiabile  atunci când se lucrează în condiții grele de polizare.

5) Uniform Surface Finish

Cel care poate face o planificare uniformă a suprafeței, realizează un rezultat mai rapid, mai bun. Noul nostru sistem  USF  – este un sistem cu poziția tamburului în fața la utilajele BEF – 250, BEF 300 SI BEF 320.

Cu acest sistem utilajele Schwamborn  realizeaza o finisare mai uniformă a suprafetelor și împiedică un efect de copiere.

6) OMF – Oscillating Milling

Înseamnă o performanță uimitoare de mare frezare la o greutate de operare redusă. Tamburul oscilant cu dălți obține cele mai bune performanțe posibile.